"Λευκάδα"
 Πριγκήπισα του Ιονίου Πέλαγους.

Καλώς ήρθατε στην "ARIS Rent a Car" Λευκάδα.


Με την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Λευκάδα μπορείτε να εξερευνήσετε το νησί μας με την άνεσή σας. Η Λευκάδα είναι φυσικά ένας μοναδικός προορισμός για τις διακοπές σας, αλλά υπάρχουν επίσης και πολλά ενδιαφέροντα μέρη να ανακαλύψετε στην Δυτική Ελλάδα και η ARIS Rent a Car είναι εδώ για να σας βοηθήσει να τα δείτε όλα.

Η "Aris Rent a Car" σας προσφέρει αρκετές τοποθεσίες παραλαβής του οχήματος και με τον μεγάλο στόλο αυτοκινήτων που διαθέτει η επιλογή είναι οικονομική και εύκολη.

Τουρισμός με Rent a Car στην Λευκάδα.

Υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε στην Λευκάδα. Απο διεθνή φολκλορικά φεστιβάλ, μέχρι ψώνια και καλό φαγητό, αυτό το νησί με την ιδιαίτερη κουλτούρα του έχει πολλές δραστηριότητες, αξιοθέατα και εκδηλώσεις για τους ταξιδευτές. Το νησί μας είναι πασίγνωστο για την καλοσύνη και την ευγένεια των κατοίκων του, όσο και για την ιστορία του την αρχιτεκτονική,και τους όμορφους κήπους . Υπάρχουν επίσης ενδιαφέροντα αρχαιολογικά σημεία και πανέμορφες ατελειωτες παραλίες με δύο απο αυτές, να είναι οι καλύτερες της Ευρώπης όπως το Κάθισμα και Πόρτο κατσίκι.
 

Κλίμα

Το κλίμα του νησιού είναι τυπικό μεσογειακό με ζεστά καλοκαίρια και κρύους χειμώνες ειδικά στα ορεινά.
 
Σας ευχόμαστε να απολαύσετε τις διακοπές σας οδηγώντας ένα αυτοκίνητο απο την  "ARIS Rent a Car"